​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Om krybdyrdoktor

​Krybdyrdoktor er en klinik for krybdyr, og andre eksotiske dyr, som indehaves af dyrlæge Beth Fledelius, og som har eksisteret siden 2003. Klinikken behandler årligt mere end 1.000 krybdyr og andre eksotiske dyr, såsom skildpadder, slanger, leguaner, agamer, varaner, gekkoer, fugle, marsvin, kaniner, pindsvin, næsebjørne etc. 

Klinikken fungerer også som henvisningsklinik fra dyreklinikker og dyrehospitaler., og har gennem årene samlet erfaring fra behandling af mere end 15.000 krybdyr og andre eksotiske dyr. 

Derudover er Beth Fledelius tilknyttet forskellige zoologiske haver i ind- og udland som freelance dyrlæge for krybdyr og andre eksotiske dyr. Sideløbende hermed deltager hun i forskellige internationale forskningsprojekter om krybdyr, og har været medforfatter til flere videnskabelige artikler. 

Hun har undervist om krybdyr og andre eksotiske dyr på bl.a. dyrlægeuddannelsen og på fagdyrlægeuddannelsen, og afholder kurser og foredrag på både danske og internationale kongresser, bl..a. på verdenskongressen for dyrlæger (WSAVA)

Sygdomme hos krybdyr

Krybdyr adskiller sig markant fra pattedyr, og det kræver derfor særlig veterinær viden at arbejde med sygdomme hos krybdyr. Der undervises imidlertid desværre kun ganske få timer om krybdyr og andre eksotiske dyr på dyrlægestudiet i Danmark. 

At arbejde seriøst med at behandle sygdomme hos krybdyr og andre eksotiske dyr stiller derfor særlige krav til omfattende efteruddannelse i udlandet. Beth Fledelius har tilegnet sig denne viden via talrige kurser og studieophold i primært USA, samt via erhvervserfaring fra nogle af verdens førende klinikker for krybdyr og andre eksotiske dyr i USA. En viden der løbende vedligeholdes og udvides med nye kurser og studieophold, så det altid er den nyeste viden og de nyeste teknikker der ligger til grund for behandlingerne.

Beths private dyrehold

Beth´s eget private dyrehold har gennem årene omfattet utallige skildpadder, slanger, leguaner, agamer, varaner, gekkoer, tudser, pindsvin, marsvin, kaniner og fugle og andre krybdyr og eksotiske dyr, så hendes teoretiske viden som dyrlæge er kombineret med stor personlig erfaring i pasning og pleje af et bredt udvalg af arter.​​

Disclaimer: Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Copyright: Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright Beth Fledelius​​

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.