​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Uønsket slange

​Spørgsmål

Kære dyrlæge.

Vi har et spørgsmål ang. en 1,5 m. lang slange vi har observeret i et motorrum ved vort hus i Frankrig. Hvordan kan vi fange den og komme af med den.?

På forhånd tak

A. S. P.

Svar:

Kære A. S. P,

Ikke alle vildt-levende slanger i Frankrig er fredelige endsige nemme at indfange, så det vil jeg umiddelbart råde jer til, at få en professionel ud at ordne. Normalt vil det være vildtplejestationer der tager sig af den slags opgaver.

Mvh

Dyrlæge Beth Fledelius

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.