​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Kamæleon problemer

​Spørgsmål

hej beth

Jeg er bestemt ikke ny hos kamæleoner, men har fået et problem som selv mine “kamæleon venner” ikke kan forklare,

Here goes:

For ca. en mdrs tid fik min panter kamæleon(hun) sorte plamager på hale og mave. Det opstod på kun en dag og jeg vidste med det samme at der var problemer.Jeg skrev til alle de personer jeg kendte som havde forstand på sygedomme inden for kamæleoner og de gav mig ret i at det mest af alt lignede noget svamp, MEN…jeg tog til dyrlægen og ´han tog nogle hudprøver, men kunne ikke se noget som helst. han MENTE at det var noget med hormonerne, da han ikke kunne se nogle bakterier. Skuffet tog jeg hjem og havde selvfølgelig sat den i et karantæne terrarie væk for alle de andre dyr. Efter nogen tid begyndte den sorte farve på maven at gå væk og jeg troede helt at det ville gå væk. Det skal lige siges at den spiser fint og ude over de sorte farver kan man ikke se nogen forskel i dens adfærd. Nå men nu er huden på de sorte steder begyndt at falde af og det ser ikke specielt godt ud.

MEN… nu har en af mine andre hunner også fået det og de har ikke gået sammen. jeg har heller ikke gebrugt nogle ting og har hele tiden vasket mine hænder.det skal lige siges at jeg har holdt kamæleoner på samme måde i 3 år og har ca 26 dyr og har aldrig set det før. Jeg er jo bange for at det er en virus, skønt jeg ikke har fået nogle nye dyr ind som kunne have medbragt den.

har du set det før på nogle andre dyr?

Svar:

Ved hudforandringer hos kamæleoner er det vigtigt, at man er meget omhyggelig med diagnosticeringen. Som oftest tager man en biopsi fra det forandrede område og får den undersøgt på et anerkendt laboratorie – her skal der fokuseres på bakterier, celleforandringer, svampeagens osv. Har du fået lavet en prøve som ovenstående beskrevet?

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.