​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Sporeskildpadde med maddiker

​Spørgsmål

Hejsa

Vi har en sporeskildpadde som har fået maddiker i og rundt om endetarm. Vi har fjernet dem og renset området stort set hver dag de sidste par uger. Vi har også rengjort det anlæg vi har den i. Men de bliver ved med at komme igen. For hver gang vi har rengjort anlægget har vi givet skildpadden et bad, men dette hjælper heller ikke rigtig. Skildpadden går sammen andre af samme art, men de har ingen maddiker. Har du et godt råd til hvad vi kan gøre og hvorfor den har det?

Svar:

Hej,

Hvis der er maddiker rundt om skildpaddens endetarmsåbning er der med stor sikker også bakterier og infektion i området. Det kan være startet med et lille betændt sår, men kan blive så alvorligt at skildpadden dør af det. (Jeg har desværre set skildpadder der var “ædt op” af maddiker før – og det er en meget grum måde at dø på for en skildpadde) Det er ikke tilstrækkeligt at bade og rense området. Skildpadden har brug for dyrlæge hjælp utroligt hurtigt, så jeg vil råde dig til at søge (krybdyrkyndig) dyrlæge så hurtigt som overhovedet muligt.

Bekymrede hilsner,

Dyrlæge Beth Fledelius

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.