​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Foder til rødhovedet agamaer

​Spørgsmål

Jeg har lige fået 2 rødhovedet agamaer. Jeg har fået at vide at de skal have fårekyllinger og melorme at spise. Kan de ikke spise andet? Hvad med frugt eller grønt?

Håber du kan give svar på dette

Svar:

Jeg formoder det er Agama agama du har fået? Disse afrikanske agamer er hovedsageligt insektspisende (spiser i deres naturlige miljø termitter, myrer, biller og græshopper) men de kan dog også lejlighedsvist tage museunger, blomster, blade og frugtstykker.

I fangenskab er melorme og fårekyllinger dårligt foder, da de indeholder meget fedt, men næsten intet kalk. Prøv istedet at fodre med små regnorme, græshopper og bænkebiddere.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.