​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Leopardskildpadde med lange klør

​Spørgsmål

Jeg har netop overtaget en flot fuldvoksen hun-leopardskildpadde. Hun vejer ca. 12 kg og ser sund og rask ud. Jeg har dog bemærket, at hendes “klør” på bagbenene er meget lange. Er det noget, jeg skal gøre noget ved??

Svar:

Hej – hunner har ofte tendens til lange kløer på bagbenene, hvis de ikke har haft mulighed for at slide dem i miljøet (ved udgravning til æglægning osv). Det kan blive et problem hvis de bliver så lange at de knækker (og brækker deroppe hvor der er levende blodkar og nerver), men du kan få dem trimmet? Så er det problem ihvertfald klaret.​​

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.