​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Carpet Python med blodmider

​Spørgsmål

Hej jeg har før skrevet til dig om min grønne træboa og den har spist 2 mus i mellem tiden og jeg har snakket med en der kender dem rigtigt godt og han siger den fejler ikke noget jeg har bare fået en grøn træboa og den er svær at holde 90% af dem der prøver har problemer så vil jeg høre jeg har en hun NORTHWESTERN CARPET PYTHON Morelia spilota variegata Iran jay den har aldrig haft blodmider men jeg har den til at gå i et terrarium med en stor vand skål og den er begyndt at lægge sig i den en til to gange om dagen jeg kan ikke se noget på den og blodmider ved jeg ikke hvor de skulle komme fra så vil jeg høre da jeg er ved at lave nye terrarier er hun sat i et på 120x80x80 med tørt bundlag og fugtigheden ligger på 45 til 50% kan det være for tørt eller skal den til at skift ham

Svar:

Når slanger ligger unaturligt meget i vandskåle er det som du selv nævner ofte et tegn på blodmider. Da der er flere små nymfestadier af miden, som ikke er synlige med det blotte øje, kan dens reaktion godt ses FØR man kan se store voksne (og nemt synlige) mider i terrariet. Derfor skal du bestemt holde godt øje med den.

Hvis du er bekymret for luftfugtigheden kan du lave et fugtområde og/eller fugtskjul inde i terrariet også. Så vil slangen opholde sig dér og have lettere ved at gå i normalt hamskifte.

Mvh

Dyrlæge Beth Fledelius

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.