​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Forgiftning hos slanger

​Advarsel: Pas på med at benytte Frontline, Ardap etc til at behandle blodmider hos krybdyr.

To slanger blev bragt til klinikken med forgiftning med kramper og central nervøse symptomer efter at være blevet behandlet for blodmider med Ardap. Mange slanger bliver dødeligt forgiftede af antiparasitære midler af typerne organofosfater, pyrethrin, pyrethroider og methopren.(Fx i midler som Ardap, Frontline mm). Behandlingsmulighederne er få da der ikke findes nogen modgift og der som oftest er permanente og dødelige skader på bl.a. nervesystem.

De to slanger i videoen måtte aflives

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.