​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Kongeboa der klikker

​Spørgsmål

Hej Beth. Jeg har for et lille stykke tid siden anskaffet mig en kongeboa på ca 1 meter. Men efter et stykke tid, er den begyndt at trække vejret ret underligt – som om den gisper efter vejret. Samtidig åbner den munden og kommer med nogle “klik” lyde. Desuden virker den meget dvask/doven, og er ret kold. Derudover har den fået nogle “sort/grå” pletter på hovedet.

Hvad kan dette skyldes? Jeg fodrer den med en mus hver uge. Der er også rent vand i dens vandskål, men det virker ikke som om at den gider at drikke.

Svar:

Desværre lyder det du beskriver som sygdomstegn og ikke “bare” en adfærdsændring. Måden du beskriver den trækker vejret på og de tydelige “klick lyde” peger iretning af en luftvejslidelse -måske en lungebetændelse. Der er desværre flere muligheder for, hvad der kan udløse den slags. Det kan være selv små fejl i slangens miljø der svækker dens immunforsvar, infektioner med bakterier, svampe eller virus, parasitære problemer osv. Jeg synes vi skal have styr på, hvordan dit terrariemiljø er og få undersøgt slangen grundigt, så den kan få hjælp så hurtigt som muligt.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.