​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Hamskifte hos en daggekko

​Spørgsmål

Vi har lige et spørgsmål ang. en stor daggekko unge som vi har. Det drejer sig om at den har siddet stille (lidt for meget efter vores mening) i de sidste 14 dage. Den spiser som den skal, efter hvad vi kan se, og den får både nektar, vitaminer, og kalk som vi har fået at vide at de skal have. Alligevel virker den sløv, og ser ud som om den har problemer med hamskifte. Der sidder ham fast på fødderne, halen og ved øjnene. Lige pt. er den helt grå/mælkehvid, og sidder bare og hænger på en gren. Den virker ikke til at kunne hænge ordenligt fast på glasset, men glider ned. Er der noget vi kan gøre, for at afhjælpe problemet?

Svar:

Ja de bliver meget sløve ved dårligt hamskifte (de kan hverken se ordentligt eller holde fast). Prøv at lave en plastboks (med låg) med skumgummi-engangsvaskeklude (dem der fra Matas fx) i bunden. Fugt dem med lunkent vand og stil boksen på en lun bundvarmeplade. Når gekkoen sidder i dette lune miljø bliver luftfugtigheden hurtigt MEGET høj og så slipper hammen efter 10-15 minutter.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.