​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Om halsbåndsleguaner

​Spørgsmål

Jeg har lige købt mig to halsbånds leguaner en han og en hun. hunnen er i almindelig størrelse men jeg synes at min han er meget tynd hans appetit fejler ikke noget. Jeg har fået at vide at de kun skal fodres hver anden dag, passer det og hvad kan jeg fodre dem med udover melorme og fårekyllinger og deres vitaminer.

Er det normalt at de går op mod glasset i deres terrarium, det er på 200 liter de har uv lys varme lampe og varme sten og en hule.

På forhånd mange tak

Svar:

At halsbåndsleguaner “går op imod glasset” i deres terrarie, ses ofte når de er i nye omgivelser. Denne form for rude-søgende adfærd kan blive meget voldsom og tilsidst give dem skader på fx snuden, så normalt prøver man at begrænse det lidt.

Du kan fx dække nogle af siderne med papir eller andet -og selve frontruden kan så dækkes de første 15-30 cm op fra bunden og op. Det gør at dyrene føler de er i et mere “overskueligt miljø” og det kan hjælpe lidt. Ydermere er det en god idé at etablere et godt og spændende terrariemiljø med masser af grene og skjul.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.