​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Spiseadfærd hos russisk landskildpadde

​Spørgsmål

Vi har en russisk landskildpadde – den har de sidste par dage ligesom tygget ekstra når den spiser og har taget benene op for ligesom at skubbe noget væk der ikke er der? Hvad kan det være?

Hvad gør jeg ved lange kløer – kan jeg selv klippe dem?

Svar:

Når skildpadder bruger forbenene til at “fjerne noget” vi ikke rigtigt kan se, kan det være fordi man netop har introduceret et nyt foder de ikke kan lide (og derfor vil have spyttet ud igen), men desværre er det ofte fordi der er en skade inde i skildpaddens mund eller svælg. Det er netop ikke til at se for os, men skildpadden føler det naturligvis og reagerer.

Derfor bør I få undersøgt skildpaddens mundhule, så årsagen kan opdages -og at der kan gøres noget ved det.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.