​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Farveændring på vandagamer

​Spørgsmål

Vi købte for et par måneder siden et par voksne/næsten voksne vandagamer. Den ene er 4 år og den anden er 2 år. Jeg har lige et spørgsmål ang. min ene vandagame:

Nu er den yngste og mindste af dem begyndt at skifte ham på maven. Men har samtidigt lagt mærke til at den er blevet brunlig ovenpå hovedet istedet for grøn – Er det almindeligt inden hamskifte på hovedet eller tror du den fejler noget??Den spiser ellers med stor appetit og virker ellers godt tilpas. Vi har læst en del om vandagamer, men kan ikke rigtig finde noget om det. Ellers har vi haft skægagamer i længere tid og ikke haft nogle problemer eller noget.

Svar:

​Der kan ses farveforandringer i huden op til hamskifte – uden at det er et tegn på sygdom, såvel som der også kan forekomme godartede pigmentforandringer. Der kan dog også være tale om hudinfektioner (med fx bakterier og svampe) og de kan spredes sig fra små sår og skrammer der har fungeret som indgangsport. Hvis du er bekymret bør du få vandagamen undersøgt.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.