​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Skildpadde som blotter sig

​Spørgsmål

Vi har en Asiatisk gulrandet æskeskildpadde (Cuora flavomarginata) som meget ofte sætter sig i vandkanten og flasher sine enormt store kønsdele?!

Er der nogen årsag til dette??

Svar:

Skildpadder af hankøn kan sagtens blotte deres kønsorgan uden at der er noget som helst i vejen (andet end at de formodentlig synes det er dejligt!), men man skal være opmærksom på, at det også kan ses i tilfælde, hvor der ER noget i vejen. Det kan fx ses hvis der er fremmedlegemer der irriterer penis, små skader og sår, en urinvejsinfektion osv.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.