​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Risikabel helbredstest af skildpadde

​Spørgsmål

hej

her for nydeligt læste jeg i en bog om af vis man lægger sin skildpadde på ryggen så skulle den gerne vende sig om igen (vis den var helt rask) så ville lige hør om det er rigtigt?

Svar:

Det er rigtigt at skildpadder i naturen normalt vil vende sig om på bugskjoldet igen, hvis de er væltet om og ligger på ryggen. Men det kræver dog, at der er noget de kan få fat på (grene, rødder osv) så de kan tippe rundt. Det kan en skildpadde ikke så godt, hvis den bare lægges på ryggen på et glat gulv.

Da skildpadder der ligger på ryggen begynder at kvæles (alle organer hviler jo så på lungerne) er det meget ubehageligt for skildpadden. Derfor vil jeg på det kraftigste fraråde at man “tester” skildpadders sundhedstilstand ved at udsætte dem for denne behandling!

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.