​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Guløret terrapin med betændt øje

​Spørgsmål

Hej!

Vi har en guløret terrapin til at gå ude i haven, den har overvintret ude, men da den dukkede frem her i foråret opdagede vi at det ene øje ikke ser så godt ud. Vi har overvejet om det er pga. vitamin mangel, men da det andet øje ser helt normalt ud synes vi det lyder mærkeligt. Vi har forsøgt at bade det i kamille te men øjet ser stadig lige skidt ud.

Hvad skal vi gøre?

Svar:

Hej!

Det lyder ikke rart – men umiddelbart er det svært for mig at vurdere, hvordan tilstanden er helt præcist ud fra det du beskriver. Mange sumpskildpadder får små skader på øjet (fx et lille sår eller ridse på hornhinden) og det er nok til at starte en bakteriel infektion. Kamillete er fint nok til at skylle øjet med, men det slår ikke bakterier ihjel og kan derfor ikke stoppe en infektion. Jeg synes I skal få skildpadden undersøgt (enten hos mig eller en anden dyrlæge) så den kan blive behandlet. Øjenlidelser er ofte smertefulde, så skildpadden er med garanti ikke lykkelig lige nu.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.