​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Kornsnog med spisevægring

​Spørgsmål

Jeg har 3 kornsnoge. Den ældste købte jeg i okt. sidste år og de to andre købte jeg her for 6 uger siden. Mit problem er at de 2 nye ikke vil tage foder til sig og jeg har hørt fra flere slange kendere, at det er ved at være kritisk. Jeg forsøgte mig hos Poppy Dyrehandel med tvangsfodring, men hende der gjorde det kunne stadig ikke få dem til at æde musene. Så jeg ville høre om du har råd eller kan fortælle mig hvad du tager for en tvangsfodring på 2 slanger? Håber at høre fra dig snarest muligt.

Svar:

Det var trist at høre med dine kornsnoge. Og du har bestemt ret i, at der skal gøres noget. Sagen er bare den, at der kan være mange årsager til, at dine slanger ikke vil spise – og så er en tvangsfodring uden at kende sygdomsårsagen ikke løsningen. Dine slanger kan have parasitter der forstyrrer deres fordøjelsessystem og det er derfor de ikke vil spise. Tvangsfodrer man dem så, vil det ikke være en hjælp, men kun at stresse en i forvejen belastet slange. Slangerne kunne også have andre sygdomme (infektioner osv). Derfor er det vigtigt at man ikke bare “tvangsfodrer i blinde”, men finder ud af præcis hvad slangerne fejler først. Så kan du nemlig behandle sygdommen samtidig med en støttende behandling med næringsstoffer så staklerne kommer på højkant igen. Hvis du vil er du også velkommen til at ringe til mig.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.