​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Kornsnog syg uden diagnose

​Spørgsmål

Jeg har købt et par kornsnoge caramel morph. Hannen spiser ikke og har en udbuling 2-3 cm. over gatten fra sidste år i starten af året. Hunnen spiser og ser frisk ud spiser og nu har den lagt en lille klat blod 2 gange… Har kontaktet sælgeren da det skete en uge efter jeg købte den. og han siger at han ikke vil lade handlen gå tilbage, for den var ikke syg hos ham og vil ikke lade handlen gå retur med mindre den dør og der bliver lavet en obduktion….. nu er spørgsmålet, om man ikke kan se om den var syg før jeg købte den uden at dræbe den?

På forhånd tak!

Svar:

Nogle sygdomme er længe om at udvikle sig og kan derfor give en indikation om tidspunktet for tilstandens begyndelse. Nu ved jeg ikke hvor længe siden det er, at du har købt slangen, men dukan altid ringe til Forbrugerstyrelsen og høre hvordan du er stillet ved et privatkøb af dyr. Under alle omstændigheder kræver det dog, at man starter med, at finde ud af, hvad det egentlig er slangen fejler. Uden en diagnose kommer du ikke synderligt langt.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.