​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Smitte mellem skildpadder

​Spørgsmål

Hej

Jeg har en græsk landskildpadde på ca. 1 år, jeg skal nu have en mere og er i tvivl om hvor længe de evt. skal være adskilt. Den første er købt i en dyrerhandel for ca. 5 mdr. siden og er frisk, den nye har lig fået ormekur og kommer fra en seriøs opdrætter. Hvilke sygdommer er det de kan smitte hinanden med ?

Jeg håber at du kan hjælpe mig med dette

Svar:

Skildpadder kan foruden parasitter (som indvoldsorm, amøber osv) jo også huse bakterier, virus, svampe, mycoplasma mm. Normalt opretholder man en karantæneperiode på 3 mdr. før dyrene introduceres for hinanden.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.