​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Falder halen af?

​Spørgsmål

min vand agame har slået sin hale det er som om den har fået et knæk. Kan halen falde af, den virker ikke som om den er øm eller noget andet det se bare underligt ud hvor lang tid går der hvis den falder af?

Svar:

Ved kraftigt slag/skade kan agamer (og andre langhalede øgler) godt få et brud på halen. Såfremt vævet og blodforsyningen stadig er normal og velfungerende til det vævsstykke der er yderst efter bruddet, vil halen ikke falde af. Når haler “falder af” skyldes det som oftest enten en akut reaktion hvor halen smides via naturlige brudplaner bagerst i halen (som når firben smider halen når de overfaldes af dyr der jager dem) – eller det kan skyldes infektioner og koldbrandslignende reaktioner hvor vævet henfalder og dør.

Hvis du er i tvivl – og ikke kan vurdere om halen har ændret farve og tekstur, bør du få en dyrlæge til at kigge på det.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.