​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Skægagame med dårlig manicure

​Spørgsmål

Jeg har en skægagame, som har en negl der er vokset rundt i en cirkel (han havde den allerede da jeg købte ham). Han virker ikke generet af det. Er det noget man skal gøre noget ved?

Svar:

Der sker desværre tit det, at negle der er så forvoksede som denne, hænger fast i ting og knækker eller simpelthen knækker af belastning. Det giver både smerter, blødning og risiko for kraftig infektion. Derfor er det bedst at få neglen ordnet – så den fremover kan holdes i normal vækst.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.