​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Brevkassen

​Send et spørgsmål til dyrlæge Beth Fledelius – Skriv mail her.

Bemærk: Der er ingen garanti for svar på spørgsmål stillet til brevkassen, da Beth Fledelius efterhånden modtager så mange spørgsmål, at hendes tid ikke længere rækker til besvarelse af alle. Vi håber på forståelse herfor.

Hvis der er mistanke om et akut sygt dyr, skal man ikke afvente svar fra brevkassen, men istedet kontakte dyrlæge Beth Fledelius på kliniktelefonen og bestille en tid til konsultation med det samme.​

Enkelte af svarene vil kunne blive udvalgt til offentliggørelse på hjemmeside eller facebook i anonymiseret form.

Læs svarene på udvalgte spørgsmål her:

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.