​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Syg gekko

​Spørgsmål

Vi har en gekko (guldgekko) som vi har haft ca. 9 mdr. Den har altid været meget aktiv men på det sidste har den ikke spist og den har fået mere og mere svært ved at gå på glasset i terrariet. Nu er det så slemt at den kun kan gå på bunden. Vi har kigget om det skyldes at den ikke har skiftet ham ordentligt, men det er svært at se. Det er sket tidligere med en anden gekko også. Håber du kan fortælle hvad der er galt!

Svar:

Det er ikke kun hamskifter der ikke har fungeret der kan påvirke gekkoer som du du her beskriver. Der kan være meget andet der generer den (infektioner, mangelsygdomme osv) så jeg skal nok undersøge gekkoen for at kunne hjælpe jer.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.