​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Bæltehaleøgle med kramper

​Spørgsmål

Jeg har en lille “unge” Cordylus Spec (hedder vist også bæltehaleøgle). Den er ca. 8 cm lang. Den fik pludselig fik nogle kramper og efterfølgende delvis lammelse. I begyndelsen trak den vejret meget kraftigt men nu er det “normalt”. Den ligge nu helt lammet og hverken spiser eller drikker og jeg har endda troet at “nu er den død”. Men hvis man tager den op eller puffer til den med en finger kan den godt kortvarigt få kontrol over sine ben og ligesom forsøge at flytte sig dog uden den store succes. Den er nu taget ud af det oprindelige terrarium og jeg har forsøgt at få den til at spise og drikke uden held. Den er placeret i et lille terrarium med vand plus mad. Generelt er den forsøgt fodret med salat, fluer, fårekyllinger, små melorme og voksmøllaver (mens den var i det store terrarium), det er dog mest de små melorme jeg har set den spise. Melorme er serveret i skål med vitaminer og kalk. Så mit spørgsmål er om der er noget at gøre for at få den på benene igen eller om denne form for lammelse skyldes permanente skader? Er det fejlernæring eller parasitter?

Svar:

Sygdomstegn som dem du beskriver kan være rigtigt svære at finde årsagen til. Det kræver en virkelig grundig klinisk undersøgelse.Det kan nemlig skyldes vitaminmangler, kalkmangel, infektioner og meget andet. Derfor er undersøgelsen og gennemgang af forhold med ejeren virkelig vigtig. Så jeg beklager ikke at kunne hjælpe dig rigtigt uden at se staklen

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.