​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Ægyptisk gekko med smerter

​Spørgsmål

Jeg har netop erfaret, at min gekko ikke vil støtte på højre forben. Jeg har haft den oppe for at se på den, men da jeg rørte benet fik den nærmest spasmer.

Det ser som der er en lignende blodsamling ved ledet mellem skulderen og albueledet… det er mere markeret farvemæssigt end resten af kroppen.

Ifølge oplysninger om gekkoen, kravler den aldrig over ca. 5 cm. og den kan da heller ikke komme højere op, så jeg ved ikke lige hvordan den skulle kunne brække benet. Det ser meget underligt ud, Jeg håber du kan hjælpe.

Svar:

Som du beskriver det, er jeg slet ikke i tvivl om, at den stakkels gekko har stærke smerter. Det er derfor den reagerer så kraftigt når du berører området. Gekkoer kan få ledskader og ledbetændelser ligesom andre krybdyr, såvel som der ved slåskampe med andre dyr kan opstå brud og forvridninger. Da området her har ændret farve, kan det tyde på blodansamlinger eller infektioner. Præcis hvad af det der er galt, kan jeg ikke afgøre uden at undersøge gekkoen. Men da den har ondt, synes jeg I skal få den til dyrlæge, så den kan få hjælp.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.