​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Om "selskabs terrarie"

​Spørgsmål

Hej Beth Fledelius.

Jeg har sat en græsk og en russisk og en leopard skildpadde sammen, de ser ud til at hygge sig sammen, nu er mit spørgsmål til dig, har jeg gjort noget forkert ved det?? når jeg har spurgt på reptil, så får jeg at vide at jeg ikke er rigtig klog,

Jeg håber meget at du har tid til at besvare min mail.

På forhånd tak.

Svar:

Der er ofte delte meninger om, hvorvidt man skal blande forskellige arter af skildpadder. I flere tilfælde går det godt, men der er også ting der kan virke negativt – udover adfærdsproblemer, aggressioner mm.(Græsk og russisk landskildpadde er som regel mere voldsomme end leopardskildpadderne).

Men dernæst er der dyrenes fysiske behov – hvor den russiske landskildpadde fx skal holdes mere strikt end leopardskildpadden (hvilket er svært at styre i samme terrarium) og ikke mindst dyrenes udbredelse der gør, at de i naturen ikke ville have mødt hinanden (og dermed ikke levet ens, spist ens, ikke har samme naturlige tarmflora osv).

Så nej, jeg ville ikke anbefale dig at holde dem sammen.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.