​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Stresset skægagame

​Spørgsmål

Vi er et par som lige har købt en skægagame. Vi fik den for 4 dage siden. Hun er 3 år. Da vi fik hende spiste hun rigtig godt, både grønt og insekter, men de sidste to dage, har det været lidt sløvt ved hende. Kan hun være stresset grundet flytning? Vi har læst at de spiser meget og derfor har meget afføring, men vi har ikke set noget til hendes afføring?? Hun har heller ikke drukket vand mens vi har set det? Er der noget galt med hende? Hvilke kendetegn skal vi holde øje med ang. sygdomme? Håber på svar, da vi vil hende det bedste.

Svar:

Uden at have undersøgt hende, kan jeg ikke sige med sikkerhed om hun er stresset eller syg. Skægagamer kan sagtens stresse kraftigt når de flyttes, men såfremt de kommer i terrariemiljøer der er perfekte og får ro, kommer de normalt pænt over det. Sygdomstegn vil samtidig være meget varierende alt efter hvilken sygdom der kunne være tale om. Derfor synes jeg, at I skal holde godt øje med hende og fortsætter dette, bør I kontakte mig i næste uge.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.