​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Skægagamer der slås

​Spørgsmål

Jeg skriver på min søns vejne, han har 2 agamer der er købt samme sted ( søskende ), de har gået sammen lige siden, men nu er den ene begyndt at bide den anden i halen.Vi har skildt dem ad, Hvis vi sætter dem sammen begynder de igen. Hvordan får vi dem til at holde op?

Svar:

Det er desværre en adfærd man ser hos skægagamer. To hanner kan slås på denne måde når de begynder at blive kønsmodne, en dominerende han kan jage en hun på denne måde – og selv dominerende hunner kan behandle andre hunner på denne måde. Det er jo skægagamernes natur, skal man huske, så det er ikke et adfærdsmønster man kan fjerne. Men man kan dog heldigvis gøre meget for at afhjælpe problemer via terrariemiljøet og sammensætningen af dyr – og pladsen – i terrariet.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.