​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Er landskildpadder monogame?

Og hvonår kan man bestemme kønnet på en græsk landskildpadde?

​Spørgsmål

Jeg er ved at sælge mine græske landskildpadder, og nogen har også henvendt sig. Jeg har et par, og et afkom herfra . En er interesseret i kun hunnen, og så tænker jeg bare.. Er det på nogen måder synd at skille dem ad efter 7års “ægteskab” eller spiller det ingen rolle?

Og så har en fortalt mig at man ikke kan kønsbestemme en skildpadde før den er 1-2år, er det rigtigt? Min “lille ny” er ca. 6md gammel og jeg synes det ser ud til at være en hun…

Svar:

Skildpadder kan godt finde sammen med nye artsfæller, så det er ikke et problem. Men du skal være opmærksom på, at det kan være sværere for dig at sælge din han når den er uden en hun.

Skildpadder kan generelt ikke kønsbestemmes før de er minimum 3 år gamle. Deres ydre kønskarakteristika er først tydelige når de (alt efter art) opnår en hvis størrelse og vægt.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.