​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Leopardgekkoers drægtighedstid

​Spørgsmål

Vores leopardgekko Freja, har nu to gange ca. indenfor en måned, lagt æg. I den forbindelse har vi tre spørgsmål:

1. Hvor tit lægger de æg?

2. Er en hun nok til en han (Gustav), eller bør vi anskaffe en mere.

3. Freja har gravet æggene ned i sandet begge gange og har ikke benyttet den redekasse vi har lavet til hende. Hvis vi lader dem ligge for at se om de udklækker, hvor længe skal vi så lade dem ligge?

Vi håber du kan hjælpe!

Svar:

1. Normalt avler leopardgekkoer i 7-8 måneder indenfor en parringssæson -og lægger i denne periode 6-8 kuld æg. Æggene lægges normalt 21-28 dage efter parring.

2. Det er altid bedre at have mere end én hun. Med to hunner kan hannen ikke jage (og stresse) dem begge på een gang. Så kan den ene af dem ihvertfald få fred imens!

3. Inkubationstidens for æggene er normalt 45-70 dage, men de skal i inkubator/rugekasse hvis det skal lykkes jer at udruge dem rigtigt.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.