​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

En lille plet

​Spørgsmål

Min lille Brachypelma smithi har lige skiftet ham. Men efter skiftet er der kommet en lille plet der ligner noget efter en hudafskrabning. Ved du hvad det kan skyldes, eller hvad det er?

Der er et billede af det her…

Svar:

Når edderkopper får “pletter” der er nøgne (uden de normale hår) er det meget ofte svampeinfektioner, der er i gang. Det er desværre noget skidt, for svampe er hurtige til at brede sig ind i dybden og ender med at vokse helt ind i edderkoppens indre -og ind i organer og væv. Det er naturligvis dødeligt på sigt. Du må ikke blive FOR nervøs -det kan jo også være der er noget helt andet i vejen, men det ved jeg bare ikke med sikkerhed uden at have undersøgt din lille kop. Men såfremt det ER svamp skal du ikke vente så længe med at få det lille pus behandlet.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.