​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Kan man godt udvide bestanden?

​Spørgsmål

Jeg kunne godt lige bruge en prof mening på det her emne! Jeg synes det er lidt synd at min han gekko skal gå alene, kan jeg godt købe en ny hun til ham… Jeg ved at de ofte har en to tre hunner i naturen men jeg vil bare høre om der en chance for at de kommer op og slås?!

Svar:

Der er mange af mine klienter der har en han og en hun gående sammen uden de slås, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Der er naturligvis nogle hanner der er mere aggressive end andre.

Men umiddelbart handler det oftest om, at hannen stresser hunnen (fordi han jager rundt med hende for at parre sig osv) og hvis terrariemiljøet ikke er stort nok og giver hunnen flugtmuligheder og gemmesteder nok, så bliver hunnen meget svækket og medtaget. Netop derfor er der mange der vælger at have flere hunner til én han, således at han ikke jager/forstyrrer/stresser den samme hun hele tiden.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.