​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Ugiftige planter til leguan

​Spørgsmål

Nu skriver du hvilke planter der er gode til skildpadder. Jeg er ved at bygge et stort nyt terrarium til min leguan, men hvilke planter kan anbefales? Det er jo vigtigt at de er ufarlige, da leguanen er planteæder. Jeg ved at hibiscus er god, men hvad kan ellers bruges? Hvad med nogle palmer (eller lignende) med tyk stamme? eller hængeplanter såsom vedbend?

Svar:

Vedbend er faktisk ikke det bedste (flere indeholder syrer), men du kan bruge crassula-arter, tornfri brombær, morbær-træer, figentræer og også vinplanter. Som for hibiscus gælder det, at de ikke holder længe i terrariet. Dels fordi de bliver ædt men også fordi de trampes ihjel. Pas på sprøjtegifte når du køber planterne!

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.