​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Overvægtig russisk landskildpadde

​Spørgsmål

Jeg har haft en russisk landskildpadde siden oktober og siden dér har den øget sin vægt helt vildt. vi snakker tredobblet og den har spist hele tiden, men nu sover den hele tiden og spiser aldrig. den har tabt 30 g. på en måned. jeg er lidt bekymret. kan ikke finde ud af hvad der er i vejen med den – eller om der er noget i vejen, for det virker ikke som om der er nogen sygdomstegn. Håber I kan hjælpe!

Svar:

Det er desværre meget normalt at russiske landskildpadder bliver overvægtige i fangenskab -netop fordi de har en utrolig appetit og kan spise hele tiden. Den hurtige vækst er desværre ikke af det gode. Hverken skjold, knogler eller indre organer tåler dette godt, og derfor bekymrer det mig, at du beskriver både vægttab, sløvhed og inaktivitet. Jeg frygter at din skildpadde kunne være rigtigt syg. Fx ser man ofte lever- og nyreskader i forbindelse med den overvækst du beskriver. Jeg vil derfor råde dig til at få den undersøgt hos en krybdyrkyndig dyrlæge.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.