​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Vandagamer i vægdrivhus

​Spørgsmål

Hej.

Jeg har mine 2 vandagamer, og jeg havde tænkt på at købe et vægdrivhus til dem. Så de kunne komme ud om sommeren. Er det muligt? Og er der nogle forholdsregler jeg skal tage, hvis de kommer ud. Ud over selvfølgelig sørge for at de ikke kan komme ud, og andet kan komme ind.

På forhånd tak

Kevin

Svar:

Hej Kevin

Du kan godt lave et udeanlæg til dem i et vægdrivhus, men det kræver lidt arbejde af dig. Du skal være opmærksom på, at anlægget hverken bliver for varmt eller for koldt på nogen tidspunkter af døgnet. Det vil du formentlig kun kunne sikre dig ved et ventilationssystem samt varmesystem. Du skal også være opmærksom på, at den ikke vil få tilstrækkelig UV-lys gennem almindelige glasplader, så du skal også have UV-lys i drivhuset. Endelige skal den også have mulighed for at kunne skjule sig, så den ikke stresser

Hilsen Beth

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.