​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Dyrplageri af skægagame

​Spørgsmål

Jeg har et kuld skægagame unger på ca 2 måneder. Der døde en igår, hvorfor ved jeg ikke. En anden brækkede sig et par timer efter og er nu meget sløj. De andre 7 virker også meget sløve. Ved du hvad det kan være? Håber du har nogen gode råd da jeg ikke har råd til at gå til dyrelæge. På forehånd tusinde tak for hjælpen og for en super god hjemmeside

Svar:

Dine skægagamer er syge og lider med garanti efter det du beskriver. Skægagamer kan overleve i længere perioder med stærke smerter og voldsom lidelse og derfor er det decideret dyrplageri at lade dem ligge og lide.

Hvad de fejler kan ikke konstateres uden en grundig klinisk undersøgelse. Så du skal selvfølgelig til dyrlæge med dine skægagamer omgående så de kan få den rette behandling eller blive aflivet på en human måde og få fred. Det er synd for skægagamer og helt og aldeles uacceptabelt dyreværnsmæssigt, at lade dem ligge ubehandlet.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.