​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Aflivning af min syge skægagame?

​Spørgsmål

Jeg har haft to skægagame unger i 2 måneder. Den ene trives godt, mens den anden er meget syg. Den fik en indsnøring på halespidsen ved hamskift og mistede 4 cm af halen, men den har også haft betændelse i sit ene forben og har fået Baytril, som jeg har givet den rent fra sprøjten. Den bløder stadigvæk fra benet og dens hånd er helt vissen og fingerne falder af. Vi har set at den anden bider den. Jeg bader den og prøver at rense såret, men det hjælper ikke. Den har ikke spist i en måned med spiste melorme i går. Pga. den visne hånd og det at fingerne falder af, ved jeg ikke om det er godt at lade den leve.

Svar:

Alt det du beskriver her viser tydeligt at du har en stresset, syg og belastet skægagame. Den har med garanti kraftige smerter. Dyr skal beskyttes imod smerter, angst og lidelser, og det gælder naturligvis også krybdyr!

Jeg formoder du allerede har været til dyrlæge med staklen og startet behandling, men da det tydeligvis ikke er blevet til det bedre, vil jeg råde dig til omgående at få skægagamen til dyrlæge igen, så den enten kan få intens hjælp med det samme eller få fred.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.