​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Hjælp til skægagame

​Spørgsmål

håber du kan hjælpe mig.

hvordan kan der være at min ene skægagame

ved sit sidste hamskifte smed det yderste stykke af sin hale?

Svar:

Når skægagamer har fået skader på det yderste af halen (bidsår, trykskader osv) bliver vævet ofte betændt. I nogle tilfælde spreder infektionen sig koldbrandsagtigt op gennem halen og i andre tilfælde afsnørres det yderste væv fra blodforsyningen. Når dette sker “visner” og dør det. Det samme kan ses efter dårligt hamskifte hvor halespidser, tæer osv kan afsnøres på samme måde af den tørre ham. Disse “visne” partier bliver så tørre, at de knækker af. Derfor er det et tegn på, at der er noget der har skadet skægagamen rent fysisk (fx et bidsår) eller at der er noget i terrariemiljøet der ikke er som det skal være.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.