​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Skildpadden der fik nyt skjold

​En skildpadde fra Vissenbjerg Terrarie blev indlagt på Hjortekær Dyreklinik. Den havde af ukendte årsager mistet en del af de bagerste skjold.

Tandtekniker Torben Jensen udarbejdede herefter en naturtro protese, som blev fæstnet til det resterende skjold med cement-lim. Skildpadden var herefter klar til at blive sat tilbage i terrariet igen.​

I samarbejde med tandlæge Jens Benzon Bang udarbejdede vi et aftryk til en skjold-protese af dental acryl.

​Sund og frisk skildpadde med et nyt skjold!​​

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.