​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Gekko med spiseproblemer

​Spørgsmål

hej .. Vi er et ungt par , der ejer 3 søde leopard gekko’er (( 1 han 2 hunner )) vi har bare et problem som vi synes er vigtigt ,,, vores nyeste hun købte vi for ca.2 mdr. siden men hun har ikke villet spise mad. Vi har prøvet med ; Græshopper, melorme , kæmpe melorme, kakerlakker og fårekyllinger alt både stort og småt ,.. men hun vil ikke spise .. Hendes hale er blevet lille og tynd … vi har talt med gekko ejere men de siger af det er fordi af hun ikke går sammen med de andre, men det gør hun. Både sover i samme hule selvom der er 5 andre huler .. hvad kan vi gøre?

Svar:

Gekkoer der ikke spiser og taber sig som du her beskriver, kan gøre det af flere årsager. Det kan være stress relateret grundet fejl i terrariemiljøet eller grundet andre i terrariet der stresser hende, men det kan også skyldes indvolds-parasitter (som fx orme og amøber i tarmsystemet) samt deciderede fordøjelsesforstyrrelser og sygdomme. Da hun har tabt sig så meget som du her beskriver, er det desværre nået at blive virkelig alvorligt for hende (gekkoernes haler er sidste fedtdepot der opbruges, så hun er så tynd som du skriver skal hun have hjælp NU) og derfor synes jeg du skal gå til (en krybdyrsagkyndig) dyrlæge med hende hurtigst muligt.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.