​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

UV lys til slanger

​Spørgsmål

hej Beth

jeg skriver til dig fordi at jeg har to kongepythoner og jeg får tit at vide at jeg bruger det forkert lys til mine slanger.

De pærer jeg bruger er 2 stk. EXO TERRA Day Glo Tight Spot , 50 W spotpære m/UVA og et lysstofrør EXO TERRA Repti Glo 5.0 , 20 W, tropisk terrarie – 60 cm så jeg ville gerne vide om jeg opfylder mine slangers behov for uv lys.

hilsen Louise

Svar:

De to UV-kilder er ikke lige så holdbare (hvad længden af måneder de udstråler UV-a og UV-b angår) men da slanger ikke har et stort uv-behov, burde du ikke have problemer med at bruge dem, såfremt de skiftes hver 6. måned.

Mvh

Dyrlæge Beth Fledelius

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.