​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Læggenød hos leguan

​Operation af leguan med læggenød. Her er der ikke tale om en leguan uden mulighed for at grave æg ned i miljøet, men derimod en leguan med optimalt miljø der uheldigvis har udviklet en lidelse (follikulær stase) hvor æggene ikke færdig dannes (og kan lægges) men i stedet vokser og vokser i selve æggestokkene. Lidelsen er dødelig uden indgriben, men heldigvis var leguanen utroligt velpasset og klarede sig flot gennem den meget lange operation.

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.