​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Kornsnog med buler

​Spørgsmål

Kan man se om ens slange er drægtig? Jeg har to styks og ved ikke hvilke køn, men den ene vil ikke spise og har en “bule” på kroppen… kan det være fordi den er drægtig eller er det noget andet?

På forhånd tak.

Svar:

“Buler” på en slanges krop kan skyldes adskillige årsager. Det kan være en forstørrelse inden i slangens kropshule eller en hævelse/svulst udenfor kropshulen beliggende i muskel eller under huden.

Hævelser inden i kropshulen kan selvfølgelig godt skyldes æg / fostre, men det ses også ved fx forstoppelser, organlidelser, svulster osv osv osv, så man kan naturligvis ikke gå ud fra en drægtighed i sig selv. Hævelser udenfor kropshulen kan fx skyldes infektioner (“bylder”), fremmedlegemer, svulster osv, så også her kan flere ting spille ind.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.