​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Spørgsmål om UV belysning

​Spørgsmål

Jeg sidder og snakker med nogle personer inde på en hjemmeside der hedder kornsnog.dk og de siger næsten alle sammen at slanger ikke har brug for uv strålerne, så please kan du ik lige skrive nogle sætninger til mig som jeg kan bruge til at få dem overbevisdst at UV stråler er et must.

Svar:

Debatten om UV-lys til slanger “vindes” nok ikke lige med det samme. Sagen er jo, at behovet for UV-lys kan anskues på flere måder. Min personlige holdning er, at mange slanger trives bedre med korrekt belysning. Men det er rigtigt at slanger ikke behøver UV-lys for at optage calcium fra føden og derfor ikke har samme UV- b behov som mange andre krybdyr. Men der er jo også mere og mere forskning der peger på, at alle krybdyr (også slanger, også skumringsaktive osv) har et lysbehov både hvad angår generel lux, varmestråler og UV-lys. Blandt andet er UV-a båndet medvirkende til flere “reguleringsmekanismer” af aktivitet, sult osv. Derfor tror jeg, at man i de kommende år vil få bedre beviser for, hvad lys (også UV-lys) betyder for slanger.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.