​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Hamskifte problemer

​Spørgsmål

Hej

Jeg har en ca 1,5 årig Pastel KP. Han har lige skiftet ham, og alt hammet røg af, undtagen et lille stykke på den ene side af hovedet. Degn efter røg det også af, og jeg troede alt var iorden. Nu, et par dage senere har jeg opdaget at der sidder et stykke skæl på øjet (KUN på selve øjet), det er ikke gråt og uigennemsigtigt som under hamskifte, men helt klart og gennemsigtigt, man kan bare se “konturerne” i skællet. Han ser ud til at ku se uden problemer, og han har ingen tegn på andre sygdomme eller betændelse i eller omkring øjet (snot, våd omkring munden, osv).

Spørgsmål.

Skal jeg gøre noget ved det? og i så fald hvad?

Eller skal det “forhåbentlig” gerne falde af senere, af sig selv?

På forhånd tak.

Svar:

Hamrester der sidder på brillen kan det være meget farligt at fjerne (som oftest laver man så alvorlige skader på brillen i forsøget) så jeg vil fraråde dig at prøve at fjerne det. Hvis du kan hjælpe slangen til et godt og problemløst hamskifte næste gang, vil det forandrede stykke følge med af når slangen skifter ham.

Mvh

Dyrlæge Beth Fledelius

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.