​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Skildpadde med hævet øre

​Spørgsmål

Vi har en skildpadde som har fået et hævet øre. Der er kun lige en bule der hvor øret sidder. Den spiser og trives som den plejer og ser ellers meget fin ud. Den får hovedesageligt mælkebøtter, kløver og hø tilsat en masse kalk. Kan det være vitamin mangel og kan man købe noget at smøre på?

Den er ca 1½ år gammel.

Svar:

Skildpadder har intet ydre øre (som du jo nok har bemærket!) men et indre øre der sommetider får samme infektioner, som man ser hos andre dyr. Desværre er skildpaddens øre hæmmet af den lidt begrænsende anatomi, så der er ikke samme mulighed for, at behandle med øredråber/salver og lade pus og sekreter løbe fra øret. Det er derfor du ser at øreområdet buler ud – det sker fordi betændelsen ophobes og klemmer på nerver og væv. Dette gør naturligvis ondt, så skildpadden skal selvfølgelig behandles.

Jeg vil råde dig til, at gå til dyrlæge og få undersøgt hvor kraftig omfanget af infektionen er, så en behandling kan indledes hurtigst muligt

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.