​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Bekæmpelse af blodmider med FRONTLINE

​Spørgsmål

Jeg har konstateret blodmider samt forkølelse hos mine ny indkøbte kongepythoner.

Jeg har købt penicillin mod forkølelsen, og FRONTLINE mod blodmider (dog ikke givet dette endnu idet jeg ikke ved om jeg må medicinere med flere ting på en gang).

Har indtil videre gjort følgende :

Alt “indmad” dvs. plastplanter er lagt i fryser, trærødder er blevet over hældt med kogende vand, alt andet inventar er smidt ud.

Hvad gør jeg nu?

På forhånd tak.

Svar:

Det er en god idé at du venter med behandling af blodmider, til du er færdig med den medicinering der allerede er i gang. (Vedr. denne følger du selvfølgelig bare dyrlægens anvisning). Hvad blodmider angår er det fornuftigt at desinficere HELE terrariemiljøet med frontline og vaske det rent bagefter. Alt bundmateriale, grene osv, smides ud og/eller desinficeres. Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle slanger der tåler Frontline!!!(Jeg bruger det aldrig selv på dyrene – kun på miljøet).

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.