​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Ubudne gæster hos skildpadde

​Spørgsmål

Hej,

Jeg har en leopardskildpadde, der er cirka 8 måneder, vi skiftede bundmateriale for 14 dage side, vi købte bark hos dyrehandlen. Vi har i dag opdaget at der i hans terrarie er mange hvide dyr ( ca. 3 millimeter 9), blandt bundmaterialet,

( bark ) og de kravlede også på ham. kan du fortælle mig hvad det kan være og hvad der har forårsaget det. Og hvad vi eventuelt kan gøre i fremtiden for at forhindre det. Og om du har nogle forslag til hvad vi ellers kan bruge som bundmateriale? Håber du kan hjælpe os!

Svar:

Der er ofte bakterier og insektæg i barkstykker der ikke er varmebehandlede. Når bundmaterialet så placeres i et varmt og fugtigt miljø (som et terrarie jo er) udvikles disse “ubudne gæster” ofte ret hurtigt. Præcis HVILKE “gæster” I døjer med skal jeg dog lade være usagt når jeg ikke har set dem, men husk fremover kun at bruge varmebehandlet bundmateriale. Så undgår I at have mere i terrariet end skildpadden!

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.