​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Stridbare skægagamer

​Spørgsmål

Jeg skriver til dig i håb om, at du kan hjælpe mig med et stort problem. Vi har 5 agamer, 3 hunner 2 hanner alle er mellem 2-4 år. Den ene hun er nu begyndt at æde de andres tær, 2 af dem har mistet 2-3 tær. Jeg skiller dem ad, når jeg ser det, og ellers renser jeg det i klorhexidin. Alle dyr spiser godt og har det ellers fint. I dag har jeg skilt dem ad, så de lige kan få lidt ro.

Hvad syntes du jeg skal gøre ???

Svar:

Du er nødt til at skille dyrene ad så dette ikke fortsætter. Ikke bare er det smertefuldt og med stor risiko for infektion, men det stresser også dyrene så kraftigt at der er yderlige risiko for udvikling af andre sygdomme. De må skilles ad permanent i flere – lige perfekt – indrettede terrarier.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.