​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Anole med spisevægring

​Spørgsmål

Jeg har en hvid læbet anole(anolis coelestinus) som jeg har haft i ca. 2 uger nu… jeg skriver fordi han ikke tager føde til sig, insekter som melorme, fårekyllinger, fluer. Jeg er så begyndt at give ham blendet frugt tilsat vand og vitaminer, og så sidder jeg ellers med ham i hånden og placere en dråbe på en finger foran hans mund… han lever i et terrarie på 50 liter, har uv-lys og godt med varme(20 i bunden, 30 midt i og ca. 40 lige under lampen.) det er plantet godt til så han har masser af skjul, og jeg bruser terrariet flere gange dagligt. Han er ikke sløj, har klare øjne. har du nogle råd til hvad jeg kan gøre, eller forslag til om han fejler noget…

Svar:

Anoler kan sagtens stresse lige efter en flytning (fra ét miljø til et andet hjemme hos dig) men det bør ikke skabe så dårlig trivsel selv 14 dage efter. Derfor er der desværre store chancer for, at det ikke er et “tilpasningsproblem” men sygdom hos din anole. Uden at have undersøgt den kan jeg desværre ikke afgøre hvad den fejler og mulighederne er faktisk virkelig mange. Adskillige anoler reagerer som du her beskriver på grund af problemer med indvoldsparasitter, men det kan også være infektioner, fordøjelsesforstyrrelser osv. Jeg synes du skal få ham undersøgt hos en dyrlæge der er vant til krybdyr -og helst få undersøgt en frisk afføringsprøve også, så der hurtigt bliver stillet en diagnose. Det er bedst at starte en behandling hurtigt mens anolen stadig har lidt at stå imod med!

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.